Wat is personal training?

Personal Training is bewegen en sporten onder persoonlijke begeleiding om jouw doelen te bereiken. Een persoonlijke trainer begeleidt je zeer intensief. Daardoor train je op verantwoorde wijze en span je je net iets meer in dan wanneer je alleen traint; Beat Yourself!

Intake aanvragen
Ron Mol

Personal training, hoe werkt dat precies?

Onze begeleiding bestaat niet alleen uit training, je wordt ook geholpen op het gebied van levensstijl en voeding. Voor de voeding werken wij samen met een gediplomeerde voedingsconsulent. Onze trainingen zijn leuk, gevarieerd en effectief. Je kunt bij ons individueel of in een kleine groep trainen. Personal training is voor iedereen; voor het opbouwen van spiermassa, conditie, voor gewichtsverlies, figuurcorrectie, voor ervaren sporters en beginners. Tijdens een intakegesprek worden het vertrekpunt en de persoonlijke doelen bepaald. Aan de hand hiervan stellen we een trainingsprogramma op. Met behulp van tussentijdse metingen houden we oog op de vooruitgang.

Stappenplan

1

Intakegesprek (gratis)

Bij dit gesprek vraag ik naar de doelen van de klant, verder wordt gekeken naar de sportieve achtergrond en gezondheid.

2

Intaketraining (gratis)

Bij deze training test ik de conditie en kracht van de klant.

3

Bepalen doelstelling

Samen met de klant maken we een plan om een realistisch doel te bepalen met alle informatie uit het intakegesprek en -training.

4

Tussentijdse evaluatie

Afhankelijk van de doelstelling gaan we kijken of we op schema zitten voor onze doelstelling.

5

Eventueel aanpassen doelstelling

Hierbij kijken we naar wat er eventueel niet goed gaat. Dit kan aan de frequentie van de trainingen liggen of aan het voedingspatroon.

6

Behaalde voorlopige doelstelling

Vaak is dit niet de einddoelstelling maar een realistische stap naar een einddoel, daarna bepalen we het de volgende doel.

7

Behaalde einddoelstelling

Hij of zij heeft het einddoel behaald! Dan gaan we bepalen hoe we dit doel vast kunnen houden.